Diensten

Afhankelijk van jouw specifieke situatie maken we een inventarisatie, bepalen we een doel en zetten we samen een koers uit. Vervolgens help ik jou je doel te bereiken door regelmatig, bijvoorbeeld maandelijks, bij elkaar te komen. Ik help je niet alleen bij het maken van een plan, maar coach je ook bij de uitvoering!


Want met name de praktische uitwerking, en het blijven op de uitgezette koers, blijkt door alle hectiek in de makelaardij vaak lastig te zijn. Met iemand naast je, die jou daarbij helpt en je scherp houdt, bereik je jouw doelen veel makkelijker. Ik heb al meerdere makelaars (zowel NVM als niet-NVM) geholpen en help ook jou graag bij het bereiken van je doelen.


Tarief

Uit ervaring kan ik garanderen dat coaching je (veel) meer gaat opleveren dan het je kost!

  • Een eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Ik kom bij je langs op kantoor of we ontmoeten elkaar ergens voor een kop koffie. 
  • Het tarief voor coaching is sterk afhankelijk van de situatie, de soort vraag en het aantal coaching gesprekken. Een basis coaching traject kan al gestart worden vanaf €1.250,-- excl. btw. In onze kennismaking vertel ik je graag meer over de verschillende trajecten en prijzen, waarna ik je een voorstel toestuur. 
  • Ik ben gevestigd in het midden van het land. Afhankelijk van de wensen en de reisafstand kan de coaching plaatsvinden bij jou op kantoor of via Teams. Of we spreken ergens halverwege af.


Een verantwoorde investering!

Coaching is misschien wel de beste investering die je kunt doen in jezelf en je bedrijf: al met 1 extra aankoop- of verkoop opdracht, een goede nieuwe strategie of door meer vrije tijd, rust en efficiency verdient coaching zich dubbel en dwars terug! 

Daarom is business coaching in de USA, waar ik mijn coachopleiding volgde, ook voor makelaars een heel normale zaak en wordt het gezien als essentieel voor persoonlijke ontwikkeling, goed ondernemerschap en het behalen van je doelen.


Kennismaken?

Stuur een mail en ik neem contact met je op:

henk@demakelaarscoach.nl